sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Rääkkitreeni ja 1. LUVA 2-luokasta

Vihdoin ja viimein, maaliskuusta asti on tahkottu 2-luokkaa ilman nollan nollaa, mutta nyt se eka nolla ja siten 1. LUVA tulivat. Kisapaikkana Janakkala ja tuomarina Johanna Nyberg. Oltiin myös nopeimpia, joten sijoitus 1/25! Ehkä tässä vielä päästään tavoitteeseen ja noustaan kolmosiin vielä tänä vuonna.

Jos nyt muuten analysoi noita kisoja, niin hyppyrata meni ihan miten sattuu. En keskittynyt ja lopputulos tuntui juuri siltä. Tosin ei se videolla ihan niin pahalta näyttänyt. Toinen agirata hyllyyntyi sinkoamisesta väärälle hypylle hankalassa käännöksessä. Molemmilla hyl radoilla tuli myös edelleen niitä ylimääräisiä pyörähdyksiä, joten treenataan sitä etenemistä edelleenkin. A:n kontakteissa olis edelleenkin kohentamisen varaa eli mun pitäis olla vaan tiukempi niiden suorituksista, myös kisoissa, mutta voi kun se voi olla vaikeeta.

Sitten treeneihin. Viime viikolla tamskin valkussa meillä oli teemana rääkki ja treenit tosiaan olivat teeman mukaiset. Mentiin kokonaisuudessaan 40 esteen rata siten, että aluksi opeteltiin ensimmäiset 10 estettä ja mentiin ne, sitten opeteltiin 10 estettä lisää ja mentiin kaikki 20 estettä, sitten taas opeteltiin 10 lisää ja mentiin 30 estettä ja loppuun vielä opeteltiin viimeiset 10 ja mentiin koko 40 esteen setti.
Homma oli selvästi haastavampi ohjaajalle kuin koiralle, mutta selvisin kuin selvisinkin aina maaliin saakka. Tosin viimeisellä kierroksella tuli n. 20 esteen kohdalla täydellin black out, että minne rata jatkuikaan, mutta onneksi koutsi jeesasi ja saatiin matka jatkumaan loppuun saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti