maanantai 25. maaliskuuta 2013

Yhtä puuttuu!

Jej! Ohjaajan pitkäksi venähtäneistä syntymäpäivä juhlinnoista huolimatta eilen meni hyppärin suoritus nappiin ja Sumu sai toisen luvansa 2-luokasta! Se oli ko. radan ainut maxien nolla. joten oli siten samalla myös voittonolla! Tuomarina oli tällä(kin) kertaa Johanna Nyberg, joten Johanna radoille ei kakkosluokassa enää meidän kannata mennä.

Aloitimme päivän agiradalla, jossa videotarkastelun perusteella Sumu oikaisi keppien viimeisen välin (itse en huomannut koko asiaa), joten hylly tuli jo siinä kohtaa. Kontaktien osalta ekana ollut keinu meni vielä ihan hyvin, vaikka ohjaaja huuteli mitä sattuu. Puomi oli jo vähän "liukas" ja A:lta sitten varastettiin ihan reilusti. Onneksi oli se hylly jo alla pariinkin kertaan, niin saattoi hyvillä mielin uusia sen A:n. Pääsiäisenä meillä on tarkoitus mennä metsästämään viimeistä nollaa Joensuuhun, joten toivotaan, että kontaktit menee siellä nappiin.

Hyppärin haasteellisin kohta oli ensimmäiset neljä estettä, kun linjassa olleiden hypyn ja renkaan jälkeen koira piti kääntää ja sitten kääntää uudestaan kohti putken "väärää" päätä. Sumu tuli renkaalta aika vauhdilla (olis pitänyt jarruttaa sitä, mutta en renkaalle uskaltanut, kun ei olla harjoiteltu) ja puolittain törmäsi muhun, mutta sen jälkeen draivi päälle! Fiilis oli radalla mitä mahtavin, kun ohjaukset tuntui menevän nappiin ja koira luki rataa juuri  oikein sopivasti irroten, mutta kuulolla kuitenkin. Parin viimeisen hypyn kohdalla jännitti jo niin paljon, että mennäänkö puhtaana loppuun saakka, että täytyi vain luottaa koiraan ja antaa mennä. Ihana Sumu <3>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti