keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Kovia ääniä ja koulutussuunnitelmia

Aamulla aloitettiin vieressä olevalla rakennustyömaalla kaivurointi ja me tietenkin mentiin työmaan vierestä aamupisureissulla. Sumu reagoi enempi vähempi koviin ääniin, joten kaivurointi niin lähellä olikin sitten vähän liikaa ja karkuun piti juosta ja kovaa. Viivyttiin vielä hetki ulkona kauempana äänistä ja sisällä kuunneltiin sitten työmaan ääniä parvekkeen ovesta, jolloin ne eivät enää pikkuveijaria haitanneet. Täytyy nyt kuitenkin entistä enemmän panostaa tuohon koviin ääniin totuttamiseen, ettei uusi vuosi aiheuta katastrofia. Toiveissa olisi myös, ettei ääniherkkyys koituisi esteeksi PK-puolelle, vaikka se tuskin tulee meidän päälaji olemaankaan.

Aloitin myös askartelemaan jonkinlaista koulutussuunnitelmaa/koulutuspäiväkirjaa Canis lehden (1/2007) "perusvalmiudet" listan pohjalta. Tämä suunitelmallisuus on tähän asti ollut yksi mun heikoimmista lenkeistä, joten yritän nyt panostaa siihen enemmän, että hommassa olis joku logiikka eikä tehtäis vaan sitä sun tätä. Tähän mennessä on harjoiteltu mm. omaa nimeä/luoksetuloa, kontaktia, kosketuskeppiä ja kosketusalustaa.

Äsken käytiin tutustumassa Hämeenlinnan keskustaan pienen kävelyn merkeissä. Samalla tuli harjoteltua taas autossa olemista ja hihnakävelyä. Molemmat kyllä luonnistuu Sumulta paremmin kuin hyvin. Liekkö Jessica (kasvattaja) koodannut ne valmiiksi pentuun :) . Autossa joko nukutaan tai makoillaan ja hihnassa kävellään oikein nätisti vetämättä. Välillä toki pysähdytään ihmittelemään maailman menoa, mutta se näin pienelle sallittakoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti