keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Nettipimentopäivitystä

Me ollaan oltu tässä nettipaitsiossa muutama päivä muuton takia. Nyt on siis kortteeri siirtynyt Hämeenlinnasta Tampereelle. Sumu hoiti osansa muutosta nukkumalla patjapinon takana sinä aikana kun huonekaluja purettiin ja kärrättiin autoon. Kaikenkaikkiaan se ei siis välittänyt muuttohärdellistä mitään. Muuton lisäksi on viimepäivien aikana käyty kylässä ja kaupungissa, matkustettu bussilla, käyty Bauhaussissa ja meillä on käynyt vieraita ja tietenkin käyty tallustelemassa metsässä.
Tähän mennessä Sumu on ollut mun mielestä aika helppo pentu. Chiliä se fanittaa ihan kympillä, joten toivottavasti saan pian pentuportin tuohon keittiöön, etteivät ole ihan koko aikaa riekkumassa keskenään. Ulkona on kyllä liikuttu erikseen alusta saakka harvoja poikkeustapauksia lukuunottamatta.

Yhtenä päivänä Sumu yllätti mut hautaamalla ulkona saamansa Chilin kuivamuonanappulan oikeaoppisesti hiekkaan. Etutassuilla kuoppa, nappula sinne ja kuonolla hiekkaa päälle. Oli siinä omistajalla naurussa pitelemistä kun toinen oli niin tohkeissaan. :D

Chili on yllättävänkin kärsivällinen Sumun suhteen, mutta ruokien ja luiden suhteen pitää minunkin olla tarkkana kun Sumulle ei meinaa mennä jakeluun, että Chilin ruuat ja luut on Chilin, eikä siihen kannata mennä härkkimään.

Ai niin, vielä Hemeenlinnassa ollessa Sumu tapasi 3/4 bortsun pentu Sandyn, eikä mopsin kanssa esiintyneestä arkailusta ollut tietoakaan vaan villi leikki alkoi heti alkuhaistelujen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti