tiistai 13. lokakuuta 2009

Metsässä ja tallilla

Käytiin Sumun kanssa taas hieman taapertamassa Aulangon metsässä. Kaveri pysyy ainakin vielä todella hyvin matkassa. Vaikeammassa maastossa pysyy ihan kannoilla ja jos on vähän avarampaa, niin saattaa jäädä haistelemaan jotain, mutta kiiruhtaa kyllä sitten perään. Matkalla nähtiin muutama ihminen ja kaksi joutsenta.

Reissun alussa ja lopussa leikittiin hieman pallolla ja köyden pätkällä. Tällä kertaa köyden veto kiinnosti palloa enemmän, vaikka kyllä sekin sai liikettä aikaiseksi.

Paluumatkalla poikkesimme taas tallilla haistelemassa heppojen hajuja. Pikkaisen tyttöä jännitti isot otukset, mutta vähitellen rentouduttiin sitten kuitenkin. Nyt sitten vedetään unta palloon reissun jäljiltä.

Eilen Sumun kanssa käytiin tutustumassa Tampereen kaupunkiin ja 2 vuotiaaseen Senni tyttöön. Illalla otettiin sitten ensimmäistä kertaa muutama toisto kosketuskepin koskemista. Tänä aamuna pihassa taas hämmästeltiin asfaltintekokoineita.

2 kommenttia:

  1. Ja kuinkas Tampereella te nyt oikein asutte? Vai onko sielläkin Aulanko? Mä olen silloin tällöin nimittäin töissä Hämeenlinnassa ja jos ootte siellä päin, niin ilman muuta treffataan joskus!

    VastaaPoista
  2. Nyt asutaan vielä Hämeenlinnassa, mutta ens viikonloppuna roudataan kamat Tampesteriin. Tällä viikolla ehtii siis vielä treffata asumisen puolesta, mutta voidaan toki ajella Hämeenlinnaan treffailemaan muutenkin.

    VastaaPoista